תפריט מסעדה

פתיחים לסועד (ללא עיקרית) | 55
לחם הבית | 12
חומוס | 20
איקרה | 28
חציל בלאדי | 36
צ’יפס | 35
כרובית מטוגנת בליווי צ’ילי | 36
סלט קצוץ | 40
סלט סבתא | 40
סלט חסה | 40
פלטה של בני | 80

בורי  | 130
מושט | 130
החריימה של בני | 140/180
דניס 135 פלטת דייגים | 135
פיש אנד צ’יפס | 120
פילה סלמון | 135
ברבוניה | 135

*אפוי בתנור שמן זית שום ועשבי תיבול אפוי בתנור במלח גס *אפוי בתנור ברוטב חמאה שום ויין *פתוח על הגריל *טגון עמוק

בר ים | 37
צ’יפורה ים | 32
פרידה | 30
לוקוס | 40
מוסר | 32
לברק | 24

קרפצ’יו דג | 59
בוריקה לברק על מצע טחינה | 59
קבבוני לוקוס על מצע טחינה | 59
ארטישוק אלה רומנו | 62
חצי מנה שרימפס | 75
חצי מנה קלמרי | 75
מרק דגים/פירות ים  69

שרימפס | 135
קלמרי | 135
מולים135 סרטנים | 135
מיקס פירות ים (שרימפס, קלמרי, מולים)| 160
מיקס ספיישל (שרימפס, קלמרי, מולים וסרטנים) | 180
מיקט זוגי (שרימפס, קלמרי, מולים) | 300
פלטת רויאל זוגית (שרימפס, קלמרי, מולים וסרטנים) | 340
פלטת טריפל ל-3 (שרימפס, קלמרי, מולים וסרטנים) | 500

מוגש לפי בחירה:
*מקומח מטוגן *ברוטב חמאה שום ויין *רוטב פרובנסאל *רוטב שמן זית ושום

קבבוני טלה | 98
שיפודי פרגית | 110
סטייק אנטריקוט | 160

שניצלונים וצ’יפס | 64
קבבוני טלה וצ’יפס | 64
פרגית וצ’יפס | 64
פיש אנד צ’יפס | 64